Rini Biemans laat weten dat hij er is
antenne rotterdam

rini biemans

jfmamjjasond
1610151924283237414550
2711162025293338424651
3812172126303439434752
49131822273135404448
514233649
week 38 | dinsdag 21 september 2021 07:19 uur | 1 bezoekers

DOE MEE met ANTENNEROTTERDAM.NL

Het doel van deze site is het vormen en onderhouden van een online cultureel magazine over Rotterdamwaaraan een veelheid van correspondenten werken met ieder een eigen profiel. Ben je enthousiast en heb je wat te melden, dan kan je meedoen.

Het idee achter de site is eenvoudig, het woord antenne zegt het al, het is een ontvangst en uitzendgebeuren. Een netwerk van allerhande correspondenten bericht over de culturele dimensie van Rotterdam. Vandaar ook de begeleidende foto, ieder artikel, column of recensie is te zien als een paddestoel, een een uiting van een ondergronds netwerk. Zo zullen er recensies van concerten, toneelstukken en films te lezen zijn, maar ook een serie artikelen over bijvoorbeeld de geschiedenis van een straat of wijk, een dagboek van een muzikant. Alles hangt af van de interesse en kunde van de correspondent en endat kunt u zijn.

Als u mee wilt doen stuurt u een mailtje naar ons wie u bent en waarover u wilt schrijven. U krijgt dan een wachtwoord en u kunt dan zelf u bijdragen plaatsen. Iedereen mag meedoen, professionals, liefhebbers, jonge of oude talenten. Iedere maandag verschijnt een nieuwe editie. De edities worden per week gerangschikt en en blijven altijd beschikbaar. Bovendien worden alle bijdragen ook per soort en categorie gerangschikt en naar meest gelezen en meest gewaardeerd.

Bijdragen bestaan uit foto’s, teksten (dit kunnen zijn artikelen, recensies, columns of anderszins), maar ook muziek (mp3) en filmpjes (mpeg) kunnen worden toegevoegd.

Het is aan de redactie van deze site eventuele bijdragen te verwijderen, als deze te aanstootgevend worden gevonden. Bovendien kan uw wachtwoord ook worden ingetrokken als u geen bijdragen levert of uw correspondentschap evident niet serieus neemt.

Tijdens KOORTS (maart tot en met juni 2005) wordt een wedstrijd georganiseerd voor antennecorrespondenten, waarin gezocht wordt naar talent en vakmanschap.
Er zijn prijzen en mogelijkheden in alle categorieën, best gelezen stuk, meest gewaardeerde column, vakprijs en publieksprijs.

De vereisten om te kunnen meedoen aan deze universele competitie is dat de correspondent wekelijks een bijdrage levert aan de site tijdens de KOORTS-periode (maart tot en met juni).
De correspondent dient een aantal producties van KOORTS te bezoeken en hierover te schrijven (minimaal 3). Voor correspondenten zijn vrijkaarten beschikbaar tijdens de KOORTSperiode mits er over geschreven wordt. Ook zullen tijdens deze periode een aantal bijeenkomsten voor correspondenten worden georganiseerd met als doel elkaar te ontmoeten en informatie uit te wisselen.

Het is de intentie antennerotterdam.nl na de KOORTSperiode voort te zetten als een site die wekelijks een magazine publiceert gemaakt door een groot aantal schrijvers over kunst en cultuur in Rotterdam. Recensies, opiniestukken, muziek, etc. Het maakt gebruik van de internetmogelijkheden en geeft aankomende schrijvers een platform en een publiek en het genereert een enorme hoeveelheid informatie over de culturele dimensie van Rotterdam.
 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets by @rinibiemans