Rini Biemans laat weten dat hij er is
antenne rotterdam

rini biemans

jfmamjjasond
1610141923273236414549
2711152024283337424650
3812162125293438434751
4913172226303539444852
5183140
week 16 | maandag 15 april 2024 08:03 uur | 1 bezoekers

Wat is Antenne Rotterdam?

Antennerotterdam.nl is ontwikkeld in het kader van KOORTS. Maar wat is het idee achter Antenne Rotterdam? In 'Antenne Rotterdam: de culturele site voor en door Rotterdammers' vind je de antwoorden. Voor overige vragen kan je altijd mailen naar info@antennerotterdam.nl.

Antenne Rotterdam: dé culturele site voor en door Rotterdammers

Wat? Antennerotterdam.nl is het interactieve cultuurmagazine dat het nieuws uit het hart van de stad brengt. Verhalen voor en door Rotterdammers (en voor de rest van de wereld). En dat doen we dus niet zomaar. Antenne Rotterdam is er namelijk door jou! Wij zijn niet op zoek naar de gerenommeerde journalist of de wereldberoemde muziekrecensent. Antenne Rotterdam wil juist weten hoe jij de stad waarin je woont, leeft en werkt beleeft. Het is een discussieplatform over de Rotterdamse cultuur. Een podium voor (beginnend) schrijftalent of kunstenaar. De correspondenten van Antenne Rotterdam schrijven met een geheel eigen visie artikelen waar de lezer, in tegenstelling tot andere media, direct op kan reageren. Correspondenten kunnen door reactie en een waarderingscijfer beoordeeld worden. Ontdek en ontwikkel je eigen talent!

Waarom? Omdat je in een stad als Rotterdam niet van alles op de hoogte kan zijn. Wij willen graag weten wat er gebeurt en we nemen aan dat jij dat ook wilt. En Antenne Rotterdam biedt via de site die mogelijkheid. Aan de ene kant door een steeds groter aanbod van culturele instellingen die via de site melding maken van leuke evenementen. Anderzijds natuurlijk door de verhalen over die evenementen die de correspondenten op de pagina zetten.

Hoe? Inmiddels schrijven ruim honderd correspondenten voor Antennerotterdam.nl. Over een feestje, een expositie maar ook over hun dagelijkse beslommeringen. Met een eigen log in kunnen ze zelf achtergrondartikelen, recensies, columns, foto’s of filmpjes op hun eigen pagina toevoegen en beheren. Zo wordt de site een poel van correspondenten met verschillende interesse, deskundigheid en achtergrond. Aangestuurd en onderhouden door een centrale redactie. 

Naast internet maakt Antenne Rotterdam dagelijks een half uur televisie op Rotterdam TV. Op de site is een TV streamer aanwezig, waarop alle televisie-items van Antenne Rotterdam te zien zijn. Op Antennerotterdam.nl kan je ook de televisiegids vinden met de programmering van de week en artikelen over de filmpjes op de streamer.

Disclaimer

Antenne Rotterdam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van de publicatie van informatie op deze site.
Het copyright van de bijdragen blijft ten alle tijden eigendom van de correspondenten. De redactie is ten alle tijden gerechtigd welke bijdrage dan ook om welke reden te verwijderen.

De beheerder van deze site kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige onvolledige of onjuiste informatie die middels deze website gevonden wordt.
Behoudens deze disclaimer, is de beheerder van deze site niet verantwoordelijk voor aan de webpagina's gekoppelde bestanden van derden. Koppeling houdt geen bekrachting van die bestanden in.

 
Array
(
)

*

laat dit veld leeg

Tweets by @rinibiemans